NO

Van Ameyde inngår partnerskap med Lemonade

Read time: 4 minutes

Det internasjonale skadesoppgjørsselskapet Van Ameyde er valgt som skadeoppgjørsansvarlig for et AI-drevet forsikringsselskap i Tyskland.

Van Ameyde, et av Europas ledende uavhengige skadeoppgjørsselskap, er valgt som tredjepartsleverandør av skadeoppgjør for Lemonade, et globalt forsikringsselskap som ble lansert i Tyskland i forrige uke.

Lemonade er stiftet av tech-veteranene Daniel Schreiber og Shai Wininger og er drevet av kunstig intelligens og arbeid for det sosiale gode. I motsetning til den tradisjonelle forsikringsmodellen, vil Lemonade ta et fast gebyr for sine tjenester og gi avkastningen til veldedige organisasjoner, som en del av sin årlige Giveback. Denne forretningsmodellen, sammen med heldigitaliserte prosesser, betyr at skader kan gjøres opp umiddelbart via Lemonade-appen, dette ved hjelp av kunstig intelligens og 18 antisvindel-algoritmer.

Skader som krever spesiell oppfølgning vil bli håndtert av Van Ameydes dedikerte team med skadebehandlere og takseringstjenester. Van Ameyde vil i tillegg tilby produktvalideringsverktøyet ValueChecker for å gjøre de digitale skadebehandlingsprosessene enda bedre.

‘Lemonade er et glimrende eksempel på hvordan forsikringsselskaper kan nytenke deres forretningsmodeller», sier Van Ameydes Business Development Manager Michael Akerboom. «Våre verdier og kompetanse passer perfekt til Lemonades forretningsmodell og oppgave, hvor man kombinerer god forsikring med sosiale goder. Vi er veldig stolte over å bidra i arbeidet med å gjøre Lemonade til en suksess i Europa.’

Lemonade er per i dag tilgjengelig i store deler av USA og Tyskland, og vil fortsette veksten globalt.

 

Om Lemonade

Lemonade er et lisensiert forsikringsselskap som tilbyr bygning- og leietakerforsikringer i USA og innbo- og ansvarsforsikringer i Tyskland. Lemonade drives av kunstig intelligens og atferdsøkonomi. Lemonade har byttet ut meglere og byråkrati med roboter og maskinlæring, med mål om ingen papirforbruk og umiddelbar håndtering. Som sertifisert B-Corp, hvor fortjenesten går til veldedighetsorganisasjoner, vil Lemonade gjenskape forsikring som en bransje som arbeider for det sosiale gode i stedet for å være et nødvendig onde. Hold deg oppdatert på @lemonade_inc og www.facebook.com/lemonade

 

Om Van Ameyde

Van Ameyde er Europas markedsleder innenfor skadeoppgjørstjenester. I tillegg tilbyr Van Ameydes takseringsavdeling spesialiserte tjenester til forsikringsleverandører, selskaper og offentlige myndigheter. Selskapets egen IT-avdeling utvikler IT-systemer og funksjonalitet som støtter kundene i deres digitale transformasjon.

Forward thinking

Get the latest news and industry thoughts from Van Ameyde. With 75 years’ experience, you can count on our insights and knowledge to help you ensure your continuing success.  More articles

Partnerskap

4 min reading

Van Ameyde acquires Quadra Claims Services

Les mer >

Forsikringslovgivning

2 min reading

A new year is fast approaching and, for 2021, Brexit will play a significant role

Les mer >

Digital transformasjon

5 min reading

Importance of detection & response cyber incidents neglected

Les mer >

Partnerskap

3 min reading

Micro-insurer omocom partners with Van Ameyde

Les mer >